tirsdag 10. mars 2009

Dag 3; PHFI, vannballonger og svindel!

I går 9 mars var vår første dag på "jobb" her i New Delhi. Dagen startet tidlig, litt for tidlig for indere begynner på jobb kl 9.30 noe vi ikke visste så vi møtte opp på kontoret til PHFI kl 8.15. Vi ble derfor nødt til å vente ganske lenge. Vi hilste på kontakt personene våre, Dr. Sanghita og Mr. Unknown. Grunnen til at han heter Unknown er rett og slett fordi vi ikke kan uttale eller er i stand til å uttale det. Vi ble egentlig litt skuffet for vi hadde trodd vi skulle gjøre noe litt annet enn og sitte på et kontor og studere x-antall tabeller over dødligheten og tusen andre faktorer for dødlighet.

Vel utlest dro vi for og spise lunsj på et lokalt gatekjøkken. Mr. Unknown fulgte oss dit og spurte pent om han skulle komme og hente oss når vi var ferdig og spise, men siden det bare var like borti gata takket vi pent nei.. Det skulle vi ikke gjort for inne i et total lokalt område var vi de eneste hvite noe de lokale skolebarna var morsomt. Derfor bombarderte de Guro med ballonger, vi andre fikk en liten sprut vi også.
Maten ble vi allefall mett av og vi arbeidet et par timer med statistikkene før vi dro til hotellet og fikk en noe uforventet overraskelse. Prisen på rommene våre hadde på mystiskvis steget fra 200 kr/pr rom til 600 kr/pr rom noe som er weeey over vårt budsjett og kvaliteten på hotellet.

Derfor flyttet vi alle inn på et rom og forhandlet litt på prisen slik at det passet nogenlunde budsjettet vårt. Trangt blir det og ekstrasengen er en madrass på gulvet !! Crap !! Vi dro hvertfall for å spise litt sent på kvelden. Vi valgte igjen United Coffe House, spiste en fantastisk kyllingrett med grønnsaker og mandler. Var egentli bare oss og den indiske fiffen som spiste der, det liker vi ! Vi smakte også på en nydelig Australs hvitvin.. Slitne etter en lang dag skulle vi ta en tuktuk hjem og det skulle bli en forfriskende opplevelse.. Sjåføren var nemlig så skjeløyd at han kun hadde sidesyn og det er ikke bra i dette trafikkaoset. Det faktum at han var veldig hard på gassen og sikkert hadde røyka sokkan sine gjorde turen enda verre. Han visste ikke hvor vi skulle en gang og måtte rygge i en trefelts rundkjøring.. Heldigvis kom vi oss hjem til slutt !!

Skal legge ut noen bilder senere!

1 kommentar:

Kandidatnummer 4 og 7 sa...

Heia Sarahmor:)
Spennanes å følge me kordan dokker har d - håpe dokker fikk nåkka ut av all statestikklesinga :) Vi har levert oppgaven, eller rettere sagt førsteutkastet til veilederen vårres. I morn skal vi på veiledning- håpe han e sånn passelig fornøyd..

Har du shoppa nåkka - sett nåkka kult eller e d mest markeda uten nåkka særlig å kjøpe?

Du får kose dæ masse videre! <3 hils de andre snuppen.

Stor klem fra Kristina